Met de vtwonen buitentegels maak je je buitenvloer een bijzondere plek om te vertoeven. De buitenruimte wordt zo een verlengde van je huis. Of je nu kiest voor stijlvolle uni-tegels, unieke dessins of tegels in XXL-formaat, met vtwonen buitentegels creëer je altijd een fraai terras of balkon. In weer en wind!

Unieke eigenschappen van vtwonen buitentegels: altijd kleurvast, geglazuurd oppervlak dus vlekbestendig, easy to clean, kras- en slijtvast, vorstbestendig & duurzaam.

Hormigon-Antracite-Dessin-Mix

duostone

De internationaal bekroonde (Red Dot Award en IF Design Award) duostone tegels zijn verkrijgbaar in 11 uni kleuren en 7 dessins. De hoogwaardige keramische vloertegels zijn verlijmd op een speciale onderlaag van SERAFOAM®, van volledig gerecycled materiaal (totale dikte 4 cm). Het bijzonder lichte gewicht (17 kg) maakt toepassing en verwerken van deze tegels stukken eenvoudiger dan bijvoorbeeld beton of natuursteen. Je kunt ze direct op een goede, stabiele ondergrond van zand verwerken voor een mooi, strak en blijvend resultaat. En omdat ze niet in de specie of lijm hoeven worden verwerkt, kun je ze heel eenvoudig ook weer ergens anders (her)gebruiken.

Solostone Dunes Trevi

solostone 3.0

De solostone 3.0 tegels zijn verkrijgbaar in 4 prachtige kleurnuances. Deze tegels in XXL-formaat (90×90 cm) zijn een sieraad voor elk terras. Deze grote tegels van 3 cm dik zijn toe te passen op een uniek draagsysteem. Ideaal voor plaatsing op dakterras en balkon, maar ook uitermate geschikt voor de plaatsing van leidingen en stroomkabels.

Zorgeloos genieten

De keramische buitentegels van vtwonen zijn niet alleen erg fraai om te zien, maar ook nog eens bijzonder praktisch. En dat betekent een buitenvloer met weinig onderhoud. Geen gedoe met hogedrukreinigers meer! Geen waterkringen en vetvlekken. Of die van rode wijn, koffie of andere nare vervuilers van je mooie terras.

De tegels zijn heel easy to clean. Net zo makkelijk als je vloertegels binnen. En de buitentegels blijven hun kleur behouden. Altijd en gegarandeerd. Zelfs de felste zon verandert dat niet.  Zorgeloos genieten, dat is het echte buitenleven!

Bekijk hier de hele collectie van solostone en duostone van vtwonen by Douglas & Jones.