vtwonen buitentegels op expo 2015

VTWONEN BUITENTEGELS OP EXPO 2015 IN MILAAN

Vtwonen buitentegels op EXPO 2015 ! Sinds 1 mei is in Milaan de wereldtentoonstelling neergestreken. Een bijzonder evenement dat altijd de aandacht trekt en in het verleden al bijzondere bouwwerken heeft opgeleverd als de Eiffeltoren of het Atomium. Verschillende paviljoens uit alle werelddelen, waaronder een bijzonder Holland Paviljoen. Dit Paviljoen, ontworpen door Totems uit Amsterdam, is in De Kas, Holland Shop en het FoodCourt prachtig mooi aangelegd met de Duostone vtwonen buitentegels!

Onverslijtbaar

De ‘Flower’ tegels geven het paviljoen een fraai uiterlijk, maar zijn ook easy to clean en nagenoeg onverslijtbaar. En met al bijna 500.000 bezoekers in de eerste maand is dit natuurlijk erg belangrijk! Het paviljoen valt dan ook erg in de smaak bij zowel de vele bezoekers als de nationale en internationale pers. Zij roemen voornamelijk het open en “festival-achtige” karakter.

De tentoonstelling is nu al een groot succes, met bijna 3 miljoen bezoekers in de maand mei. EXPO 2015 blijft nog open tot 31 oktober en er worden in totaal meer dan 20 miljoen bezoekers verwacht.

Met vtwonen buitentegels zorg je voor de mooiste buitenvloeren met een twist. Straks ook op je eigen terras?

Expo Milaan Expo MilaanExpo MilaanExpo Milaan

vtwonen buitentegels op expo 2015