• lichtgewicht 60 x 60 x 4 cm buitentegels
  • 7 dessins in 3 kleurcombinaties
  • 11 uni kleuren
  • eenvoudig te verwerken

JE BUITENVLOER MET EEN TWIST

duostone is dé ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je terras, veranda of patio te verwerken. Mix en match er op los met deze stoere tegels en verrassende dessins.

HEEL DUURZAAM, HEEL LICHT MAAR ZO STERK ALS STEEN!

duostone: hoogwaardige keramische vloertegels verlijmd op een speciale onderlaag van SERAFOAM®. Een gaskeramiek van volledig gerecycled materiaal! Slechts 16 kilo per tegel en dat is een fractie in vergelijking met beton of natuursteen in hetzelfde formaat.

Het bijzonder lichte gewicht maakt toepassing en verwerken van deze tegels stukken eenvoudiger. Omdat je ze direct op een goede, stabiele ondergrond van zand kunt verwerken voor een mooi, strak en blijvend resultaat. En omdat ze niet in de specie of lijm hoeven worden verwerkt kun je ze heel eenvoudig ook weer ergens anders (her)gebruiken. Duurzaam zeiden we toch? Lees hier meer over SERAFOAM® en duostone.

Laat je adviseren door een erkend vtwonen buitentegels dealer en volg de adviezen op. Zo voorkom je vervelende verrassingen bij de aanleg van je terras.