NU IN DE WINKEL: VTWONEN MAGAZINE MET DE NIEUWSTE VTWONEN BUITENTEGELS

De nieuwste vtwonen al in huis? In deze voorjaarseditie aandacht voor de nieuwe collectie vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones.

Met het buitenseizoen voor de deur zijn de vtwonen buitentegels een sieraad voor elk terras. Met zowel vertrouwde als nieuwe tegelseries kun je in je tuin of terras hét ultieme buitengevoel creëren. Mix & match naar hartelust en profiteer naast een mooi eindresultaat ook van de vele praktische voordelen. De tegels hebben immers allemaal weinig onderhoud nodig, zijn gemakkelijk schoon te maken en kras- en slijtvast.

SOLOSTONE

Blikvanger van de noviteiten is het speelse SOLOSTONE-dessin Classic Checkmate, uitgevoerd in XXL-formaat (92×92 cm). Zowel alleen, als gecombineerd met de bijpassende Classic Uni Antracite, een winnende zet op ieder (dak)terras!

VTWONEN BRICKS

Ook al gespot in het magazine én binnenkort ook in de winkel: vtwonen bricks! Een gebakken klinker die que afmetingen tussen het traditionele Waal- en Lingeformaat in zit. Slank, robuust en perfect in combinatie met de (andere) vtwonen buitentegels. Meer informatie over deze klinkers vind je binnenkort op de website.

Mis deze vtwonen editie dus niet én laat je inspireren door de vele mogelijkheden. De tegels in het echt komen bewonderen? Hier vind je je dichtstbijzijnde dealer.