weer verliefd op je huis

Kijktip: vtwonen weer verliefd op je huis

Aanstaande zondag (24 februari 2019) is het weer tijd voor een gloednieuw seizoen van vtwonen weer verliefd op je huis! In deze eerste aflevering van alweer het tiende seizoen gaat vtwonen stylist Frans Uyterlinde met presentator Kees Tol langs bij Mohamed en Farida Utrecht.

weer verliefd op je tuin

Smaakverschil

Na vele verhuizingen vonden Farida en Mohamed anderhalf jaar geleden hun droomhuis in Utrecht. Maar het interieur laat nog te wensen over. De ruimte is te groot voor de meubels die ze hebben en door hun smaakverschil weten ze niet waar ze moeten beginnen. Mohamed houdt van modern, strak en is trots op al zijn gadgets in huis. Farida woont het liefst in een warm en licht interieur, gecombineerd met hun Marokkaanse roots. Samen komen ze er niet uit en daardoor voelt hun nieuwe droomhuis nog erg leeg en kaal. Een perfecte uitdaging voor stylist Frans Uyterlinde. 

vtwonen buitentegels by Douglas & Jones

Alvast een tipje van de sluier: in deze uitzending zullen de vtwonen buitentegels by Douglas & Jones een hoofdrol opeisen in de tuinkamer en mede voor een schitterend eindresultaat gaan zorgen. De hier getoonde tegels in het echt bekijken? Kom dan langs bij één van onze dealers. Je vindt je dichtstbijzijnde dealer via onze Store Locator.

weer verliefd op je tuin tegels

vtwonen weer verliefd op je huis

Nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? De uitzending van vtwonen weer verliefd op je huis is op zondag 24 februari om 19.30u te zien bij SBS6. Meer informatie vind je op vtwonen.nl.